Home

Skagen Byggdrift AS er et Norskeid, privat Driftssselskap i Skagen Gruppen. Formålet med selskapet er drift og vedlikehold av bygg, eiendom, anlegg og uteområder. Selskapet har sitt hovedkontor i Stavanger kommune.

Skagen Byggdrift AS bistår byggeiere som private, boligselskaper, sameier, hoteller og plasseiere med drift og vedlikhold, i tillegg til nyinstallasjon, ombygginger ol. Selskapet jobber aktivt for å iverata byggeiers verdier og interesser. Skagen Byggdrift AS skal fremstå som en seriøs og fleksibel aktør og være den foretrukne samarbeidspartner for kundene. Selskapet følger alle retningslinjer iht Norsk lovgivning som gjelder drift og vedlikehold.

Alle ansatte er stolte fagarbeidere som kurses og videreutdannes for å følge teknologiutviklingen i moderne bygg. Skagen Byggdrift har et stort nettverk av dyktige leverandører og samarbeidspartnere som bistår med kompetanse og utstyr til den daglige driften. Dette bidrar til at kunden trenger kun å forholde seg til en leverandør for de tjenester som tilbys av oss.


VÅRT MÅL

 

«Yrkesstolthet, fagkunnskap og ærlighet i alt vi foretar oss. Alltid tilgjengelig når kunden trenger oss!»

HVA VI KAN BISTÅ MED

UTEOMRÅDER

les mer

MALING

les mer

VVS

les mer

RENHOLD

les mer

VAKTMESTERTJENESTER

les mer

BRANN & SIKKERHET

les mer

BYGG

les mer

ELEKTRO

les mer

PROSJEKT

les mer

VÅR BLOGG

           
Skagen Byggdrift har et stort nettverk av dyktige leverandører og samarbeidspartnere som bistår med kompetanse og utstyr til den daglige driften. Dette bidrar til at kunden trenger kun å forholde seg til en leverandør for de tjenester som tilbys av oss.bistår privatpersoner, organisasjoner og næringsdrivende.

OM OSS

Stian Asbjørnsen
Driftsansvarlig

Skagen Byggdrift AS er et Norskeid, privat Driftsselskap i Skagen Gruppen. Formålet med selskapet er drift og vedlikehold av bygg, eiendom, anlegg og uteområder. Selskapet har sitt hovedkontor i Stavanger kommune. Skagen Byggdrift AS bistår byggeiere som private, boligselskaper, sameier, hoteller og plasseiere med drift og vedlikehold, i tillegg til nyinstallasjon, ombygginger og annet. Selskapet jobber aktivt for å iverata kundens verdier og interesser. Skagen Byggdrift AS skal fremstå som en seriøs og fleksibel aktør og være den foretrukne samarbeidspartner for kundene. Selskapet følger alle retningslinjer iht Norsk lovgivning som gjelder drift og vedlikehold. Alle ansatte er stolte fagarbeidere som kurses og videreutdannes for å følge teknologiutviklingen i moderne bygg. Skagen Byggdrift har et stort nettverk av dyktige leverandører og samarbeidspartnere som bistår med kompetanse og utstyr til den daglige driften. Dette bidrar til at kunden trenger kun å forholde seg til en leverandør for de tjenester som tilbys av oss.

KONTAKT OSS

Vi svarer fortløpende.

Sentralbord: 97 11 09 09

Skagen Byggdrift AS
Postboks 31
4001 Stavanger

post@skagenbyggdrift.no

    Hva skal vi ha her?