ADVOKAT I TRONDHEIM

Vi yter juridisk bistand på en grundig og effektiv måte.

Home

Introduksjon

Momentum Advokat

Momentum Advokat er et moderne advokatfirma med hovedkontor i Trondheim. Vi har også avdelingskontor på Frøya i Sør-Trøndelag (www.froyaadvokaten.no) Våre advokater har lang erfaring og spesialkompetanse innenfor rettsområdene arv- og familierett, fast eiendom, barnerett og trygderett. Innenfor disse rettsområdene jobber vi med mål om å være byens ledende kontor. Vi bistår
privatpersoner, organisasjoner og næringsdrivende. Vi yter juridisk bistand på en grundig og effektiv måte.1

VÅRT MÅL

Vårt mål er å oppnå et best mulig resultat for klienten uansett type sak. Vi vil yte god service, ved å være ærlige i vår rådgivning og tilgjengelige for klienten når behovet er der. Samtidig skal vi alltid være konkurransedyktige på pris.

Kompetanseområder

HVA VI KAN BISTÅ MED

ARV OG FAMILIERETT

Momentum Advokat bistår0. til daglig klienter i et bredt spekter av arve- og familierettslige tvister. Typiske saker for oss er saker hvor arveplanlegging er involvert, saker hvor tvist vedrørende arv allerede har oppstått og tvister knyttet til samlivsbrudd – enten mellom ektefeller eller samboere.Samboerkontrakt

 

Vi tilbyr fastpris for utferdigelse av en enkel samboerkontrakt kr 5 000,- inkl. mva.

 

Testament/ektepakt

 

Vi tilbyr fastpris for utferdigelse av et enkelt testamente/ektepakt kr 5 000,- inkl. mva.

Eiendomsmegling

 En stor del av vår portefølje her hos Momentum Advokat består av ulike former eiendomsmeglingsoppdrag. Vi tilbyr alt fra komplette eiendomsmegleroppdrag hvor vi bistår kunden fra A til Å, til oppgjørsoppdrag hvor kjøper og selger har funnet hverandre selv.

 

Velger du et komplett eiendomsmegleroppdrag hos oss, utføres oppdraget på lik linje som en hvilken som helst eiendomsmegler. Det være seg rekvirering av profesjonell fotograf, takstmann og boligstylist, utarbeidelse av prospekt, gjennomføring av budrunde, utarbeidelse av kjøpekontrakter, tinglysing av skjøte og pantedokumenter m.m. I tillegg drar kunden nytte av vår kompetanse som advokater, noe som sikrer et profesjonelt og sikkert boligsalg.

 

Det kan også være aktuelt med en skreddersøm, hvor kunden selv ønsker å utføre deler av oppdraget, men trenger bistand til f.eks. budrunde og oppgjør. Vi utferdiger verdivurderinger på lik linje med en eiendomsmegler og stiller gjerne på befaring!

 

Flere av våre ansatte har erfaring fra eiendomsmeglingsbransjen.         Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

 

                                                Oppgjørsoppdrag 

 

For eiendomstransaksjoner hvor kjøper og selger har funnet hverandre fra før, såkalte oppgjørsoppdrag, tilbyr vi fastpris kr 18 750,- inkl. mva.

 

Etter hva vi erfarer er denne typen oppdrag aktuelt særlig dersom eiendom skal overføres innad i familien/vennekretsen eller innad i nabolaget. Det er også et type oppdrag vi ser det blir mer av i markedet for fritidsboliger.

Skillsmisse/dødsbo

Fordelingen av fellesboet etter en skilsmisse eller et samlivsbrudd og likeså fordelingen av et dødsbo mellom gjenværende arvinger fører ofte tvister med seg. Partene har ofte ulike interesser, dårlig kommunikasjon og regelverket man må forholde seg til oppleves som vanskelig og uoversiktlig av mange.Vi i Momentum Advokat jobber kontinuerlig med bobehandling og har god erfaring med tvisteløsning innenfor dette feltet.

 

Vi er tilknyttet samarbeidspartnere både innen takstmannsbransjen og innen verdsetting av løsøre og kan bistå til å få gjennomført bobehandling av skilsmisse og dødsbo fra start til slutt.

 

Da dette ofte er omfattende saker, ber vi om at det tas kontakt på et tidlig tidspunkt i prosessen slik at vi kan få vurdert sakens omfang og gitt et godt tilbud.

 

Vi kan tilby å selv forestå salg av eiendommer, løsøre, kjøretøy m.m. slik at kunden kun forholder seg til én aktør under hele prosessen.

Nav saker/trygderett

Fordelingen av fellesboet etter en skilsmisse eller et samlivsbrudd og likeså fordelingen av et dødsbo mellom gjenværende arvinger fører ofte tvister med seg. Partene har ofte ulike interesser, dårlig kommunikasjon og regelverket man må forholde seg til oppleves som vanskelig og uoversiktlig av mange.

Vi i Momentum Advokat jobber kontinuerlig med bobehandling og har god erfaring med tvisteløsning innenfor dette feltet.

 

Vi er tilknyttet samarbeidspartnere både innen takstmannsbransjen og innen verdsetting av løsøre og kan bistå til å få gjennomført bobehandling av skilsmisse og dødsbo fra start til slutt.

 

Da dette ofte er omfattende saker, ber vi om at det tas kontakt på et tidlig tidspunkt i prosessen slik at vi kan få vurdert sakens omfang og gitt et godt tilbud.

 

Vi kan tilby å selv forestå salg av eiendommer, løsøre, kjøretøy m.m. slik at kunden kun forholder seg til én aktør under hele prosessen.

Fast Eiendom

Momentum Advokat har bred erfaring og særskilt kompetanse i å bistå klienter på begge sider av bordet i en eiendomshandel. Dette er viktige og store saker for den enkelte og det er som regel store verdier involvert. Sakene går som regel etter avhendingsloven dersom det er snakk om kjøp eller salg av bruktbolig og etter bustadoppføringslova dersom det er snakk om kjøp av ny bolig, noe som blir stadig mer aktuelt. Denne typen saker krever ofte omfattende dokumentasjon av feil og mangler og motparten er ikke sjelden selger i ledtog av et eierskifteforsikringsselskap.

                                                                 Husleie 

 

Husleiesaker knyttet til manglende betaling fra leietaker eller manglende oppfølging av utleiers forpliktelser er det mange av, særlig i Trondheim som er en utpreget studentby, hvor mange huseiere ser det formålstjenlig å leie ut til studenter og hvor mange studenter ønsker å leie bolig.

 

Vi bistår både leietakere og utleiere og skreddersyr vår bistand til omfanget av tvisten. Dersom kunden tar kontakt tidlig, er det enklere for oss å vurdere sakens omfang og gi et tilbud som er tilpasset omfanget av tvisten.

 

                                                              Nabotvister 

 

Et naboforhold er ikke alltid enkelt. Overraskende ofte er forholdet mellom eiere av to naboeiendommer betent og kommunikasjonen dårlig.

 

Nabotvister omfatter typisk trær, vei og parkeringsrettigheter og grensetvister samt sjenerende oppførsel av ulik art og ikke sjelden ender slike tvister i rettssystemet.

 

Vi har bred erfaring med denne typen tvister og kan på et tidlig stadium vurdere om en sak er av en slik art at det er hensiktsmessig å ta den videre eller om det kan være like greit å komme til en minnelig løsning. Også når det gjelder denne typen tvister vil det være gunstig for advokaten å komme inn på et tidlig tidspunkt i saken så vårt råd er å ta kontakt så snart tvisten oppstår for en vurdering av dine rettigheter.

 

                                                                Tomtefeste

 

Innløsning og forlenging av gamle festekontrakter er aktuelt for mange og regelverket er uoversiktlig. Ta kontakt med Momentum Advokat for bistand med formell korrespondanse opp mot fester/bortfester og for å få bistand til innløsning/forlenging av tomtefeste.

Forbrukerjuss

Forbrukerjuss knytter seg til kjøp og salg av stort sett alt annet enn fast eiendom som en privatperson gjør. Tvistene omhandler som regel en mer eller mindre seriøs håndtering av reklamasjoner på varer forbrukeren hevder det er feil og mangler med.

Vår erfaring er at det ofte hjelper å få saken inn på et formelt spor, tidlig, og at bistand fra advokat både fører til et mer riktig resultat for deg som kjøper og at det også bidrar til å få fortgang i saken, f.eks. der hvor selger velger ikke å svare på kjøpers henvendelser.

OM VÅRE ADVOKATER

Aenean vel turpis vitae libero imperdiet vestibulum. In orci massa lobortis non ornare quis gravida non lectus.

Les mer

Om Oss

Momentum Advokat er et moderne advokatfirma med hovedkontor i Trondheim. Vi har også avdelingskontor på Frøya i Sør-Trøndelag (hyperkobling www.froyaadvokaten.no)Våre advokater har lang erfaring og spesialkompetanse innenfor rettsområdene arv- og familierett, fast eiendom, barnerett og trygderett. Innenfor disse rettsområdene jobber vi med mål om å være byens ledende kontor. Vi bistår privatpersoner, organisasjoner og næringsdrivende.Vi yter juridisk bistand på en grundig og effektiv måte.

Timepris

Vi tilbyr våre kunder en kostnadsfri førstegangskonsultasjon. Utover dette beregnes salæret hovedsaklig etter medgått tid og sakens kompleksitet.

Rettshjelpsforsikring

Dersom du har innboforsikring, husforsikring, eller forsikring på bilen din, båten eller campingvogna,

"No Cure No Pay"

”No cure no pay”
I noen tilfeller kan det avtales ordninger hvor salæret avhenger av sakens utfall.

CAN’T FIND A SUITABLE ANSWER?

EMAIL US

Våre Advokater

Creative team behind this product

KONTAKT OSS

Rask respons!

+47 951 80 979

Besøksadresse:
Havnegata 9 i Trondheim

Postadresse:
Postboks 1206 Sluppen, 7462 Trondheim

info@webfy.com

  Not convinced yet?

  Check out these awesome features

  feature cta

  Pellentesque varius

  Fusce finibus condimentum purus. Sed sagittis erat sed posuere cursus.

  feature cta

  Quisque molestie

  Aenean felis odio, laoreet vitae felis ut, laoreet interdum nibh posuere nec sapien.

  feature cta

  Maecenas fringilla

  Nulla sodales est nec purus dapibus, semper luctus velit vulputate. Quisque molestie nibh sapien.